Obavijesti Video Pretražite Navigacija

J. Koreja: Kapetan i trojica nogometaša izbačeni iz reprezentacije zbog pijanstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kapetan i vratar nogometne reprezentacije Južne Koreje Lee Woon-jae, te njegovi suigrači Lee Dong-gook, Kim Sang-sik i Woo Sung-yong izbačeni su iz reprezentacije na godinu dana zbog pijanstva nakon 1-2 poraza od Bahreina na Azijskom prvenstvu u Indoneziji 15. srpnja ove godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kapetan poručio navijačima: Ne bojte se! Slika nije dostupna VIDEO: Nevjerojatan pogodak s gola na gol

"Razočaravajuće je da iza ovakvog nedostojnog ponašanja naših reprezentativaca stoji kapetan, stoga smo morali donijeti ovakvu kaznu", objavili su iz Korejskog nogometnog saveza.

Usto, kapetan Lee će morati odraditi 80 sati društeno korisnog rada, dok će ostala trojica prekšitelja morati odraditi po 40 sati.

Veteran Lee Woon-jae, koji je jedan od kandidata za ovogodišnjeg najboljeg nogometaša godine, kroz suze je na konferenciju za novinare izrekao svoju ispriku. 

"Jako mi je žao. Želio sam im podići moral nakon poraza. Kao kapetan ja sam odgovoran, drugi nisu učinili ništa loše. Prihvatit ću bilo kakvu kaznu".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene