Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izbornik ženske rukemetne reprezentacije Zdravko Zovko umjesto Josipa Šojata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Upravni odbor Hrvatskog rukomnetnog saveza je na sjednici održanoj danas razriješio Josipa Šojata s dužnosti izbornika ženske reprezentacije, te odlučio kako će u dvije skorašnje utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Crne Gore ekipu voditi Zdravko Zovko kao izbornik, te Mato Matijević kao trener.

Ujedno je izabrano i Povjerenstvo za ženski rukomet u sastavu Darko Dunato, Ivo Peko i Tihomir Salajić koje će kasnije imenovati novoga stalnog izbornika, te izraditi strategiju razvoja ženskog rukometa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čestitao na Facebooku I Zoran Milanović gledao rukometašice: "Ovo je još jedan dokaz da bez obzira na poneki poraz moraš ustati i igrati dalje" Hrvatske rukometašice i članovi njihove obitelji i prijatelji Sjajne rukometašice Preko noći postale su nacionalne heroine, a o godinama odricanja govore njihovi roditelji i prvi treneri: "Ja sam najponosniji otac na ovom svijetu"

Također je PIPO IPC-u oduzeto domaćinstvo završnog turnira Kupa za rukometaše koje će se igrati 9. i 10. svibnja zbog žalbe Poreča, ali je utvrđeno kako ni Čakovec niti Poreč ne ispunjavaju uvjete za organizaciju turnira, pa će organizator biti HRS, a turnir će se održati u jednoj od zagrebačkih dvorana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene