Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Irureta podnio ostavku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon serije katastrofalnih rezultata trener španjolskog nogometnog prvoligaša Real Betisa, Javier Irureta podnio je ostavku.

Betis se nakon 16 kola Primere nalazi na 18. mjestu od 20 klubova i trenutačna pozicija vodi ga u niži rang natjecanja. Premda je vodstvo kluba prije mjesec dana pružilo podršku Irureti, baskijski stručnjak odlučio se na ostavku.

Pročitajte i ovo Ministar Božinović pozvao je Bojana Ivoševića da da ostavku Policajac u sačekuši? Božinović pozvao Puljkova zamjenika na radikalan potez: "Uvijek kad im nešto propadne za to prozivaju splitsku policiju..." Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV Šok u Splitu zbog ostavke Tko je novi šef splitske policije? "Pamti ga se i kao glavnog ravnatelja policije s najkraćim stažem"

'Shvatio sam kako jedino moja ostavka može nešto promijeniti u klubu. Možda se sada igrači napokon probude,' poručio je Irureta, koji je na klupi Betisa proveo šest mjeseci.

Prije dolaska na stadion Manuel Ruiz de Lopera, Irureta je osam sezona vodio Deportivo, a trenirao je i Celtu, Real Sociedad, Athletic Bilbao, Racing Santander, Oviedo, Logrones i Sestao.

Betis je nakon Tarragone, Real Sociedada i Athletic Bilbaoa postao četvrti klub koji je ove sezone u Primeri promijenio trenera.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene