Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ili Eto'o ili Ronaldinho

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Manchesterova zvijezda Cristiano Ronaldo zainteresirao je predsjednika Barcelone Joana Laportu toliko da čak razmišlja o prodaji Ronaldinha da smogne novac za Portugalca. S druge strane, Samuela Eto'a, mogao bi zamijeniti Fernando Torres.

Ovotjedne 'nesuglasice' Ronaldinha i Eto'a potvrdile su da njih dvojica ne mogu biti u istoj momčadi, unatoč zagrljajima koje su jučer razmijenili.  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Begiristain: Rijkaard, Ronaldinho i Eto'o ne idu nikuda Slika nije dostupna Chelsea, Manchester i Liverpool u lovu na Eto'a

"Stav predsjednika Laporte je da jedan od njih dvojice mora otići, a u ovom momentu je to najvjerojatnije Ronaldinho", izjavio je za Daily Mirror dužnosnik kluba koji je želio ostati anoniman. 

S druge strane, španjolski AS javlja da je kapetan Atletico Madrida Fernando Torres, prvi izbor kao zamjena za Samuela Eto'a na kraju sezone. 

22-godišnji Torres je već dugo na meti Joana Laporte i prilika da ga dovede u momčad mogla bi uzrokovati prodaju Eto'a. 

Za Torresa su zainteresirani i Manchester United i Liverpool, no Laporta je navodno uvjeren da prodajom Eto'a može osigurati dovoljno novca da pobijedi u 'nadmetanju' za Torresa. 

Unatoč činjenici da je Torres Barci zabio čak 7 golova u samo 9 utakmica, Barcelonini su mu navijači uvijek pokazivali veliko poštovanje, piše AS. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene