Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Ibrahimović bi ponovno u reprezentaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izbornik švedske nogometne reprezentacije Lars Lagerbaeck i napadač Intera Zlatan Ibrahimović izgladili su međusobne nesuglasice i Ibrahimović se ponovo stavio na raspolaganje švedskom izborniku.

Do sukoba između Lagebacka i Ibrahimovića je došlo uoči utakmice s Lihtenštajnom kada su "Ibro", Christian Wilhelmsson i Olof Mellberg, izbačeni iz momčadi jer su ostali predugo u noćnom izlasku. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VELIKA POBJEDA Bivša predsjednica na koljenima proslavila pobjedu nad Rusijom: "Hvala vam, Vatreni!" Slika nije dostupna I trojica švedskih reprezentativaca kažnjena zbog izlaska

Trojac je kažnjen neigranjem protiv Lihtenštajna, no Ibrahimović je potom odbio nastupiti i protiv Španjolske te Islanda. Sada se očito predomislio i poručio je kako je ponovo spreman nastupati za švedsku vrstu.

Idućeg tjedan Šveđani će odigrati prijateljsku utakmicu protiv Obale Bjelokosti, a Ibrahimović se nije našao na popisu igrača na koje Lageback računa. 

Prema naznakama iz švedskog stožera napadač milanskog
Intera trebao bi se vratiti u reprezentaciju u ožujku iduće godine kada Šveđane očekuje nastavak kvalifikacija za EP 2008. godine i ogled protiv Sjeverne Irske.

Švedska se trenutačno nalazi u vodstvu u skupini F sa 12 bodova iz četiri utakmice. Na drugom mjestu je Danska (7), a zatim slijede Sjeverna Irska (7), Latvija (3), Španjolska (3)...

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene