Obavijesti Video Pretražite Navigacija

I Ronaldo u Al-Ittihadu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najbolji saudijski klub al-Ittihad poslao je ponudu madridskom Realu za Brazilca Ronalda, kojeg trener Fabio Capello želi hitno prodati.

Al-Ittihadov predsjednik Mansour al-Balawi pohvalio se novinarima da će u njegovu klubu uskoro zaigrati jedna od najvećih zvijezda, ali pritom nije odao ime tog igrača.

Pročitajte i ovo Društvena mreža Tik Tok - 2 U laži su kratke noge Lagala šefu da ima koronu, ali razotkrio ju video koje su objavile prijateljice. Sada joj prijeti otkaz Slika nije dostupna OBJAVLJENE SNIMKE Otac Mateja Periša nakon objave snimki nadzornih kamera s ulica Beograda: "To je moj sin, moje nade su sve veće. Ali na snimci iz Save nije on"

"Bojim se da ćete doživjeti šok ako vam kažem njegovo ime", kazao je predsjednik bogatog saudijskog kluba, a novinarima nije puno trebalo da otriju da se radi o Ronaldu.

Španjolski tisak navodi da je iz Saudijske Arabije stigla ponuda od 20 milijuna eura za 30-godišnjeg napadača, nekada najboljega nogometaša svijeta kojeg zadnjih godina muče ozljede i problemi sa kilogramima.

Ukoliko se prodaja Ronalda ostvari Al-Ittihad bi u momčadi imao brazilsku superzvijezdu i Portugalca Luisa Figa, kojeg je al-Ittihad već kupio. Ronaldo i Figo su već zajedno igrali u Realu sve dok Portugalac nije otišao u Inter 2005.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene