Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Getafe 'pustio' Schustera, navijači potpisuju peticiju za Capella

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolski mediji pišu da će danas, nakon sastanka Uprave Reala, Fabio Capello dobiti otkaz, te da je Getafe već 'pustio' trenera Bernda Schustera. U međuvremenu, tisuće navijača potpisuje online peticiju da Talijan ostane trener Reala i iduće sezone.

Schuster bi Getafeu trebao platiti 400.000 eura u slučaju raskida ugovora, no navodno je predsjednik Angel Torres, impresioniran postignućem kluba u sada već prošloj sezoni, odlučio Schusteru oprostiti dug i poželio mu sve najbolje. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Real bi radije Schustera nego Mourinha Slika nije dostupna Schuster novi trener Reala

Kako je predsjednik Reala Ramon Calderon jasno prije nekoliko dana rekao da će bilo kakvi pregovori započeti tek kada se riješi papirologija s Getafeom, jasno je da sada više ništa, osim Capella, ne stoji na putu Bernda Schustera u "kraljevski klub". 

Uprava Reala trebala bi se sastati danas popodne i donijeti konačnu odluku. Ipak, službena objava očekuje se tek u ponedjeljak, jer ako ga otpuste nakon 30. lipnja Talijanu bi trebali platiti odštetu za samo jednu godinu. Očekuje se i da će odmah u ponedjeljak Schuster biti predstavljen javnosti kao novi trener.

>> Capello: Jedini način da odem iz Reala je otkaz 

>> Capello i Mijatović 'lete' iz Reala?

"Svi od mene zahtijevaju da dovedem Schustera. to znači da smo donijeli ispravnu odluku", prenosi španjolski AS riječi predsjednika Calderona. 

No, čini se da je predsjednik pogriješio jer ipak nisu svi za Schustera. Iako su tijekom cijele sezone 'pljuvali' po 61-godišnjem Capellu i tražili njegov odlazak, navijači Reala su se očito predomislili nakon osvajanja naslova prvaka Španjolske. Više od 7.500 navijača u samo nekoliko dana potpisalo je internet peticiju na fansdelmadrid.blogspot.com za njegov ostanak u Madridu. Osim toga, Realovoj su Upravi napisali i podužu 'čitabu' o tome što je ustvari nogomet i zašto smatraju da je ostanak Fabia Capella važan za voljeni klub.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene