Obavijesti Video Pretražite Navigacija

FOTO: Tučnjava navijača Hajduka i Sampdorije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri osobe su lakše ozlijeđene u tučnjavi između navijača Sampdorije i Hajduka u Genovi gdje su dvije momčadi igrale uzvratnu utakmicu u kupu UEFA.

Pročitajte i ovo Davor Božinović i Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Neredi u Splitu Božinović oštro odgovorio Milanoviću: "U vrijeme ovih koji danas kritiziraju, policajac početnik je imao manju plaću od kolege u BiH" Neredi u Splitu - 35 Kaos i nakon utakmice FOTO Navijački neredi u Splitu: Privedena 51 osoba, tri policajca prevezena u bolnicu, gorjeli kontejneri...

Talijanska policija je priopćila kako je ozlijeđen jedan prolaznik koga je bocom udario jedan navijač Hajduka, kao i neki policajci koji su razdvajali dvije skupine navijača. Do sukoba je došlo kada su se navijači približavali stadionu Ferraris.

Prema izvješću policije u Genovi oko 300 navijača Hajduka došlo je u Genovu neovisno, odnosno izvan organiziranog odlaska na utakmicu, te su ih presreli policajci koji su se upravo vraćali sa stadiona na koji su otpratili skupinu koja je stigla organizirano.

Na mostu Serra skupina od 150 navijača Sampdorije naoružani palicama uočila je hrvatske navijače i pokušala ih napasti, stoji u izvješću talijanske policije. U tom trenutku policajci su se postavili između dvije skupine.

Prethodno je oko stotinjak navijača Hajduka mirno šetalo centrom Genove, te oko stadiona, gdje su jeli i pili pivo prije odlaska na stadion. Navijače su do stadiona otpratili policajci.

A Glas dalmacije pak prenosi kako su se pripadnici Torcide sukobili talijanskom policijom prije početka utakmice. Policija se zalijetala na Torcidu, a navijači su uzvraćali bakljama i bocama.

Carabinieri su ispalili nekoliko suzavaca, no torcidaši su i pored toga jednome od policajaca uzeli pendrek te je jedan policijski skuter završio na podu.

Nakon sukoba Torcida je otišla na tribinu, a policija je bez dodatnih privođenja bila zadovoljna što je incident okončan.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene