Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Federer i Henin primili ITF nagradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Međunarodni teniski savez (ITF) proglasio je tenisače Justine Henin i Rogera Federera Svjetskim prvacima za 2007. godinu.

Federer je tako postao drugi tenisač koji je nagradu ITF-a osvojio četiri godine zaredom, priključivši se tako Amerikancu Peteu Samprasu.

Pročitajte i ovo Danka Derifaj, reporterka Provjerenog - 3 Udruga PaRiter Reporterka Provjerenog Danka Derifaj novinarka godine: Obrađivala teme o kojima drugi ne progovaraju Barbara Štrbac - 3 U Kazahstanu Reporterki Dnevnika Nove TV Barbari Štrbac dodijeljena međunarodna novinarska nagrada za izvještavanje iz Turske: "Drago mi je da je netko prepoznao naš rad"

"Svaka godina donosi nove izazove i ponosan sam što sam mogao podići razinu svoje igre kada je to trebalo", kazao je Federer koji je ove godine osvojio tri Grand slam turnira i stigao do finala Roland Garrosa.

Henin, koja je primila nagradu drugu godinu zaredom i treći put u karijeri osvojila je dva Grand slama kao i ženski Masters na kraju godine. Iako je godinu počela odustajanjem od Australian Opena zbog osobnih razloga, uspjela je ostvariti 63 pobjede uz samo četiri poraza ove sezone te osvojiti deset turnira.

"Ovo je definitivno najbolja sezona u mojoj karijeri", rekla je
Henin.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene