Obavijesti Video Pretražite Navigacija

EURO: Denisov odbio poziv u rusku reprezentaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vezni igrač ruskog nogometnog prvaka i pobjednika Kupa UEFA, Zenita iz St Peterburga, 24-godišnji Igor Denisov odbio je poziv u reprezentaciju Rusije koja će nastupiti na skorašnjem Europskom prvenstvu.

Ruski izbornik Guus Hiddink je uvrstio 24-godišnjeg veznjaka na širi popis sa 25 imena, no Denisov se zahvalio na pozivu.

Pročitajte i ovo Napad na reportera Poziva gledajte od 19 sati Reporter Poziva napadnut tijekom snimanja emisije Poziv: Radovi u Samoboru - 6 Poziv Domagoja Mikića Već su mjesecima trebali normalno živjeti, a zbog teške mehanizacije do njih ne mogu hitna ni vatrogasci: "Samo si razmišljam da se njemu nešto dogodi"

'To je njegova odluka i ja je poštujem. Denisov je procijenio kako kako još uvijek nije spreman za nastup u dresu reprezentacije', kazao je Hiddink, te dodao: 'Imam ga u planu za kvalifikacije za SP 2010. godine.'

Denisov je u finalu Kupa UEFA postigao prvi pogodak za Zenit i bio je jedan od najboljih ruskih igrača u pobjedi protiv Rangersa. Na popisu kandidata za EP ostala su još šestorica igrača Zenita i Hiddink je iznimno zadovoljan njihovim posljednjim igrama. Posebice veznjaka Andreja Aršavina.

'Zenitov trijumf značit će veliki plus za ruski nogomet i reprezentaciju. Zenit je pokazao kako se i većinom sa ruskim igračima može do velikog rezultata', dodao je nizozemski stručnjak.

Rusija će na EP-u igrati u skupini D zajedno sa Grčkom, Španjolskom i Švedskom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene