Obavijesti Video Pretražite Navigacija

EP Rukomet: Hrvatska sa Mađarima, Slovacima i Grcima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski rukometaši igrat će u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2010. u Austriji u skupini 4 sa selekcijama Mađarske, Slovačke, Grčke i Finske, odlučio je sinoćnji ždrijeb u Beču na kojem je, izvlačeći kuglice, sudjelovao i hrvatski izbornik Lino Červar.

Hrvatska će tako odigrati ukupno osam utakmica, pod četiri doma i vani, a pravo nastupa na EP-u imat će dvije prvoplasirane reprezentacije iz skupine.

Pročitajte i ovo Skandal u Dinamu - 1 Klub bez komentara Uprava Dinama izvukla jednog BBB-a iz Grčke? Reporter Dnevnika Nove TV: "To bi moglo bitno promijeniti situaciju" Slika nije dostupna Červar: Ispričavam se, pali smo bez ispaljenog metka

Ukupno je u ždrijebu bilo 38 reprezentacija koje su podijeljene u sedam skupina - tri sa šest momčadi, a četiri sa po pet ekipa. Hrvatska je bila u prvoj jakosnoj skupini nositelja zajedno sa Francuskom, Njemačkom, Španjolskom, Poljskom, Rusijom i Islandom.

Europsko prvenstvo u Austriji igra se od 19. do 31. siječnja 2010., a pravo sudjelovanja zasad imaju samo domaćin Austrija i europski prvak Danska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene