Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Emerson ipak u Milanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vezni igrač brazilske nogometne reprezentacije Emerson Ferreira da Rosa (31) poznatiji kao Emerson napustio je Real Madrid i karijeru će nastaviti u Milanu.

Emersonov transfer iz redova španjolskog u redove europskog prvaka vrijedan je 5 milijuna eura.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Schuster se rješava 'viška' igrača Slika nije dostupna Real 'nogirao' i Emersona

"Imao sam ugovor s Realom na još dvije sezone, međutim shvatio sam kako nisam u planovima novog trenera i bio sam presretan kada sam dobio ponudu Milana," kazao je brazilski veznjak, koji ima nadimak "puma". 

Milan i Real tjednima su pregovarali oko Emersonova transfera, a cijela priča je razriješena kada je Adriano Galliani posjetio Madrid i slomio otpor čelnika "Kraljevskog kluba".

"Emerson je idealan igrač kakav nam je nedostajao. Njegovim dolaskom popunili smo veliku rupu," kazao je Galliani. Milan će biti treći talijanski klub čiji će dres Brazilac odjenuti. Od 2000. do 2004. godine igrao je za Romu, a potom je dvije sezone bio član Juventusa. Emerson je karijeru započeo u Gremiu iz Porto Alegrea (1994-1997), a prvi europski klub čije je boje branio bio je njemački Bayer Leverkusen (1997-2000). Emerson je za reprezentaciju odigrao 73 utakmice i postigao šest pogodaka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene