Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Eduardo: 'Idućih nekoliko mjeseci su presudni'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Zaista sam želio biti bar moralna potpora, ali moram ostati u Brazilu", rekao je u intervjuu za Arsenal-maniu naš reprezentativac Eduardo da Silva koji se nakon prijeloma noge nalazi na oporavku u Brazilu.

Dudu kaže kako su idućih nekoliko mjeseci presudni za potpuni oporavak, ali da fizioterapija u Brazilu ide i više nego dobro. No, ipak se, unatoč željama, neće moći pridružiti Vatrenima ni kao moralna potpora, već će utakmice reprezantacije morati pratiti na TV-u. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Jedino što su oni napravili jest da su Eduardu jednom kupili tenisice' Slika nije dostupna Intervju s Eduardom: 'Hrvatska i bez mene može iznenaditi na EP-u'

"Prema planu rehabilitacije, moram ostati u Brazilu. Iako sam zaista želio bar biti tamo s dečkima, to je jednostavno neizvedivo. Brazilska televizija će prenositi sve utakmice, pa ću morati navijati pred TV-om. Bit ću uz Hrvatsku svim srcem", rekao je Eduardo. 

>> Zbogom štakama: Da Silva počeo trčati?

"Zaista puno radim na oporavku. Idem na fizioterapiju svaki dan i puno mi je bolje. Sve ide prema planu, ali možda će mi trebati još četiri ili pet mjeseci. Sve ovisi kako će liječnici procijeniti moj oporavak", kazao je Dudu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene