Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dreossi ipak ostaje u Rennesu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trener francuskog nogometnog prvoligaša Rennesa, Pierre Dreossi demantirao je vijest koju su jučer prenijele svjetske agencije da je nakon šestog uzastopnog ligaškog poraza podnio ostavku.

'Nisam podnio ostavku i nemam namjeru odstupiti s kormila,' izjavio je Dreossi. 

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV Šok u Splitu zbog ostavke Tko je novi šef splitske policije? "Pamti ga se i kao glavnog ravnatelja policije s najkraćim stažem" Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano"

Francuski mediji navode kako će se trener skorašnjeg suparnika zagrebačkog Dinama danas poslije podne sastati s predsjednikom kluba Fredericom de Saint-Serninom i glavnim dioničarom Francoisom Pinaultom kako bi raspravili o trenutačnoj situaciji u klubu. 

Dreossi je prvi trener Rennsa, ali i generalni menadžer, a
francuski mediji nagađaju kako bi Dreossi danas ipak mogao napusti klupu jer je vrlo blizu otkaza.

Dreossi je momčad Rennesa preuzeo 2005. godine nakon što je njegov prethodnik Laszlo Boloni podnio ostavku, a posljednjih mjeseci je bio pod velikim pritiskom zbog loših rezultata koje je klub postizao. Rennes je u Le Championnatu upisao šest uzastopnih poraza, dok je u D skupini Kupa Uefa u tri susreta osvojio samo jedan bod.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene