Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Deschamps: Lakše je zadržati Buffona nego Trezegueta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Juventusov trener Didier Deschamps priznao je da će klub morati voditi 'tešku bitku' da David Trezeguet ostane i nakon ove sezone, a od povratka Brazilca Emersona su odustali...

Trezeguet, za kojeg su zainteresirani Barcelona, Lyon, Liverpool i Bayern, objavio je da želi vidjeti koje transfere klub ima u planu prije nego odluči hoće li ostati u Torinu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Buffon: Kad me moj klub trebao, ostao sam! Slika nije dostupna Trezeguet: Igrači stoje iza Deschampsa

"Mislim da će biti puno lakše uvjeriti Gigija Buffona. Čak i da imamo 220 milijuna eura bilo bi nemoguće 'izgraditi' momčad kakvu ima Capello", rekao je Deschamps i dodao da su odustali od Emersonova povratka u Juve. 

Realov veznjak Emerson, nije se dobro uklopio u madridsku momčad i zainteresiran je za povratak u Italiju. 

"Istina je da tražimo nekoga za sredinu terena, ali Emerson je već u godinama i ne može igrati redovito. Osim toga, ja sam uvjerenja da se ne treba vraćati na staro, pa ne mislim da je dobra ideja graditi momčad od ljudi koji su već igrali za Juve", dodao je trener 'Stare dame'.

No, Barcin napadač Javier Saviola je nešto sasvim drugo. 

"Trenirao sam ga u Monacu. On je mali i vrlo živahan i mora igrati u momčadi koja odgovara njegovu stilu", smatra Francuz. 

Što se tiče vlastite budućnosti, Deschamps je objavio: "Nikada nisam osjetio da pritisak dolazi iz kluba. Moja je budućnost ovdje, a trebat će nam oko 4 godine da ponovno izgradimo momčad". 

Juventusove 'uhode', doznaje se, prate braću Milito koji trenutno igraju u Realu iz Zaragoze, Nikolu Žigića, napadača Racinga iz Santandera i stopera Benfice Luisaa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene