Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Cro Cop: Još uvijek razmatram ponudu UFC-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda je po pitanju njegova prelaska iz Pridea u UFC Mirko Filipović i dalje vrlo zakopčan, s američke strane neprestano cure informacije o najvećem transferu u povijesti ultimate fighta.

A u okruženju bliskom UFC-u može se čuti da se ubuduće Cro Cop neće boriti u japanskim ringovima već u američkim kavezima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pogledajte kako se bori Kongo Slika nije dostupna Cro Cop protiv Konga...Još 4 dana

Najnoviju priču na tu temu iznio je internetski portal Sherdog čiji se novinari pozivaju na svoje hrvatske izvore:
&8220;Prideov Grand Prix pobjednik u apsolutnoj kategoriji očito je odlučio pojačati UFC-ovu tešku kategoriju. Priče o tome intenzivirale su se otkako je Filipović objavio da se neće boriti na Prideovoj priredbi na Silvestrovo.

Drugorangirani teškaš na svijetu značajno će pojačati težinsku skupinu koja se duže vrijeme smatra najslabijom u UFC-u. Uvjeti su zasad nepoznati no očekuje se da će 32-godišnji Filipović potpisati jedan od najskupljih ugovora u povijesti UFC-a.

Ovaj super-udarač bi odmah zasjeo na vrh liste izazivača aktualnog prvaka Tima Sylvie. Govori se i o tome da bi Cro Cop debitirao u američkim kavezima protiv Jakea O&8217;Briena, mladog, dosad nepobijeđenog borca čija je specijalnost borba u parteru.&8221;


A što sam Mirko Filipović kaže na svu tu struku oko njegova imena?
- Istina je da sam dobio ponudu, da još uvijek razmatram i neke druge ponude, ali nisam potpisao.

Jednako govori i njegov hrvatski menadžer Zvonimir Lučić.
- Vidim da su borilačke vode uzburkale, no razgovori još nisu okončani, odvagat ćemo ponude i odlučiti do kraja godine.

Japance je uzdrmala i odluka svjetskog prvaka Fjodora Jemjeljanjenka da ne nastupi na Staru godinu. I on pregovara o napuštanju Pridea što bi moglo nokautirati dosad najjaču organizaciju u ultimate fightu.

Ako do transfera dođe, Cro Cop bi se prvi puta trebao predstaviti Amerikancima 3. veljače u Las Vegasu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene