Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Copa Libertadores - poraz Santosa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prvom susretu četvrtfinala južnoameričkog nogometnog Copa Libertadores meksička America je pobijedila brazilski Santos 2:0, dok su argentinski San Lorenzo i ekvadorski LDU odigrali 1:1.

America je na stadionu Azteca u Mexico Cityu pred 90.000 gledatelja posve nadigrala Santos, a oba pogotka postigao je Salvador Cabanas (24, 72). Dva pogotka Cabanas je postigao i u osmini finala protiv Flamenga i polako izrasta u ključnog igrača meksičke momčadi koja nikada nije slavila u južnoameričkom pandanu europske Lige prvaka. Zanimljivo, niti jedna meksička momčad nikada nije slavila u ovom natjecanju.

Pročitajte i ovo Navijači Zanimljiva prijava Dnevnik Nove TV doznao nove detalje o incidentu s ustaškom zastavom na Rujevici Slika nije dostupna Copa America: Brazil u finalu nakon jedanaesteraca


U drugom susretu San Lorenzo nije uspio slomiti neugodne Ekadorce. Susret je odigran pred 45.000 gledatelja na stadionu Nuevo Gasometro, a strijelci su bili Claudio Bieler (36) za goste i tri minuta kasnije Adrian Gonzalez za San Lorenzo. Najzaslužniji za pogodak LDU-a bio je domaći vratar Agustin Orion kojem je lopta ispala iz ruku.

San Lorenzo je jedini od pet argentinskih velikana koji nikada nije slavio u Kupu Libertadores, a teško je očekivati da će to uspjeti ove godine.


REZULTATI:

San Lorenzo (Arg) - LDU (Ekv) 1:1

America (Mek) - Santos (Bra) 2:0

Igrano u četvrtak:

Sao Paulo (Bra) - Fluminense (Bra) 1:0

Boca Juniors (Arg) - Atlas (Mek) 2:2

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene