Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Celtic napadaču na Didu zauvijek zabranio dolazak na utakmice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Navijač Celtica, koji je u završnici dvoboja 2. kola Lige prvaka utrčao u teren nakon što je Celtic postigao pobjednički pogodak protiv Milana u srijedu navečer te rukom dotaknuo Milanova vratara Didu, identificiran je i nalazi se u pritvoru, a iz Celtica su objavili kako su odlučili zauvijek zabraniti mu ulazak na sve njihove utakmice, kako domaće tako i gostujuće.

- Spomenutoj osobi smo doživotno zabranili odlaske na sve Celticove utakmice. Naši navijači poznati su upravo po dobrom ponašanju i pozitivnom navijanju zbog čega su i nagrađivani od FIFA-e i UEFA-e, kazao je izvršni direktor Celtica Peter Lawwell.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

>> Video: Navijač Celtica 'nokautirao' vratara Milana

Iako se na snimci jasno vidi da je došlo do blažeg kontatka, Dida se nakon kraćeg trka za napadačem odjednom srušio na tlo, te je čak iznesen s terena i zamijenjen. Stoga Celtic očekuje oštra kazna UEFA-e iako su iz krovne europske nogometne organizacije objavili kako neće poduzimati nikakve korake dok ne dobiju pismeni izvještaj suca utakmice Markusa Merka.

Također, ukoliko se ustanovi da je Dida simulirao moguće je da i on bude kažnjen.

Iz Milana su poručili kako se neće žaliti, te da neće tražiti
poništenje utakmice. No bez obzira na to Disciplinska komisija UEFA-e može kazniti Celtic financijski, oduzimanjem bodova ili čak izbacivanjem iz natjecanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene