Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Budan: Na Euru bi trebao okruniti svoju najbolju godinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ozljeda Eduarda Da Silve prilično je poremetila hrvatski optimizam uoči skorog Europskog prvenstva. Mladen Petrić preuzeo je ulogu našeg prvog napadača, a tko će igrati uz njega?

Odličnim igrama u talijanskom prvenstvu, kandidaturu je istaknuo napadač Parme Igor Budan.

Pročitajte i ovo Novčanica od 50 eura 50 eura Nasjela na lažne eure: Policija podsjeća kako ih prepoznati Dva eura, Ilustracija Vrijednost im raste Imate kovanicu od dva eura? Dobro je pogledajte, možda držite kolekcionarski primjerak

Iako je nedavno napunio nevelikih 28, Igor Budan već devet godina igra u Italiji. Karijera načeta ozljedama nije ga baš gurala u fokus hrvatskih izbornika, ali posljednje dvije godine igra u velikom stilu: najbolju sezonu odigrao je lani, a i ove godine nakon nove ozljede vratio se istom ritmu. 

Posljednji škotski test kod Slavena Bilića položio je s visokom ocjenom. U devet godina prošao je cijelu Italiju, a 'procvao je' u Parmi, koju njegovi golovi drugu godinu zaredom spašavaju od ispadanja. 

Godinu je dana sretno oženjen, suprugu je upoznao u Italiji: Đinu iz Pakoštana,  uskoro očekuju i prinovu. Kćerkica na svijet dolazi ubrzo nakon Eura. 

Život u Parmi je lijep, kažu grad baš po mjeri čovjeka. Nogometna zvijezda i njegova supruga o povratku u domovinu još ne razmišljaju. 

A vrlo brzo vidjet ćemo i što hrvatska reprezentacija može na Euru. Igor Budan svakako je jedan od njezinih velikih aduta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene