Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Brazilci ispali sa SP-a 2006. zbog alkoholiziranja?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Brazilskoga nogometnoga saveza Ricardo Teixeira otkrio je u razgovoru za list Estado de Sao Paulo da je jedan od razloga poraza Brazila u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Njemačkoj - alkohol.

Teixeira tvrdi da su neki igrači Brazila izašli u provod noć prije utakmice i vratili se u hotel u ranim jutarnjim satima prilično pripiti, no odbio je imenovati te igrače.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vozio i službenog psa Pijani policajac izazvao prometnu nesreću: Pogledajte koliko je napuhao u rano jutro Slika nije dostupna Brazil i službeno domaćin SP-a u nogometu 2014.

"Neću nikog imenovati, no osobno sam u šest ujutro vidio nekolicinu pripitih igrača. Držim da je to bilo sramotno ponašanje jer su neki očito na SP došli piti i zabavljati se, a ne braniti boje Brazila. Naša reprezentacije nije uspjela u Njemačkoj samo radi nedostatka discpline", ustvrdio je Teixeira, koji nije zaboravio spomenuti i Ronalda.

"Nije mi jasno kako itko može doći na Svjetsko prvenstvo sa 98 kilograma. S tom se težinom ne može igrati, toliko o nogometu valjda znam iako nisam sportaš. Ronaldo očito neće biti mlađi ni lakši i vrijeme je da u Brazilu nađemo novog Ronalda", kazao je nimalo diplomatski predsjednik Brazilskoga saveza.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene