Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bilić ugovor potpisuje u petak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sjednici Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza odlučeno je kako će novi ugovor s izbornikom Slavenom Bilićem i njegovim stožerom biti potpisan u petak.

'Ispunjeni su svi Bilićevi uvjeti oko logistike, a najveći dio posla po tom pitanju obavili su predsjednik saveza Vlatko Marković i glavni tajnik Zorislav Srebrić', kazao je član IO-a HNS-a Ivan Brleković.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Imamo važnijeg posla od ugovora s HNS-om' Slika nije dostupna Rusi zavlače potpisivanje novog ugovora s Hiddinkom

Također, odlučeno je da će se uzvratna utakmica finala Kupa između Hajduka i Dinama odigrati na Poljudu u srijedu 14. svibnja, a ne kako je ranije najavljeno u utorak 13.

Verificiran je i plan i program pripema reprezentacije za EURO. Tako će prvi dio priprema biti odrađen u Poreču od 18. do 23. svibnja, slijedi utakmica protiv Mildavije u Rijeci 24. svibnja, pa drugi dio priprema tijekom kojega će reprezentacija boraviti u Čatežu od 25. do 30. svibnja, 31. svibnja je na rasporedu utakmica protiv Mađarske u Budimpešti iz koje se 2. lipnja kreće u reprezentativni kamp u Bad Tatzmansdorf. Reprezentacija će ostati u Bad Tatzmansdorfu tijekom čitavog svog sudjelovanja na EURU.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene