Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Beckenbauer: Njemačka može organizirati EP 2012.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Ukoliko Ukrajina i Poljska neće uspjeti organizirati Europsko nogometnog prvenstvo 2012. godine, Njemačka se neće gurati, ali će biti spremna uskočiti ukoliko to od nje zatraži UEFA," izjavio je Franz Beckenbauer na Kongresu UEFA-e koji je danas završio u Zagrebu.

Izjava njemačke nogometne legende je uslijedila nakon što je predsjednik UEFA-e Michael Platini u srijedu uputio oštro upozorenje Poljskoj i Ukrajini.

Pročitajte i ovo Sinčić suspendiran u Europarlamentu - 4 reakcija zastupnika Skinuo sako i počeo raskopčavati hlače. EP suspendirao Ivana Vilibora Sinčića: ''Spreman sam na sve, idemo do kraja'' Mislav Bago o trajanju procesure za Mađarsku (Foto: Dnevnik.hr) Analiza Mislava Bage "Ako Europa kazni Mađarsku, mnogi pučani pribojavaju se jedne stvari"

"Ako će Njemačka biti pozvana, sigurno će biti spremna. Naša
infrastruktura je savršenom stanju," istaknuo je Beckenbauer, te dodao: "U Ukrajini i Poljskoj se mora dogoditi nešto vrlo značajno ili će biti problema. Međutim, uvjeren sam da će uspjeti u organizaciji."

Poljska i Ukrajina su na izborima za dobivanje domaćinstva EP-a 2012. godine pobijedile ispred Italije, te Mađarske i Hrvatske, no trenutačno su u velikim problemima. 

Radovi na stadionima, cestama, aerodromima i drugoj infrastrukturi su zapeli i UEFA im je dala rok od šest mjeseci da se "probude".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene