Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Barcelona na udaru katalonskih medija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U posljednja dva dana katalonski mediji su se oštro obrušili na nogometaše Barcelone, koji su u subotu izgubili 0-2 u gostima kod slabašnog Getafea. Radi preplaćenim i umišljenim zvijezdama, pišu

Posebno ih brine odnos igrača prema klupskom dresu, odnosno njihovo indolentno ponašanje na terenu. Neki mediji idu tako daleko da ističu kako Barca danas podsjeća na Real Madrid i njegove "galacticose" od prije nekoliko godina, odnosno da se radi preplaćenim i umišljenim zvijezdama koje više nisu u stanju zasukati rukave i boriti se za Barcu do posljednjeg atoma snage.

Pročitajte i ovo Nina Obuljen Koržinek Plenkovićeva uzdanica Ministrica je puna vjere i nade: ''Kazneni zakon unaprijedit će status novinara'' Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a Za Dnevnik Nove TV Predsjednik HND-a o obratu u slučaju lex AP: "Ovo je ustupak pod pritiskom, ali i zamka. Sad imamo još više razloga za prosvjed''

O tome svjedoči i izjava kapetana Barce Carlesa Puyola, koji kaže kako u momčadi više nema jedinstva.

"Može se izgubiti, ali zabrinjava me način na koji gubimo. Ne vidim više jedinstvo na terenu. O tome bi trebali razgovarati u svlačionici, no cijeli svijet to vidi i izvana. Mi (igrači) smo odgovorni za ovo", rekao je ljutito Puyol nakon utakmice.

Neki momčadski seniori (među kojima su navodno Puyol i Xavi) pak smatraju da je problem u tome što trener Frank Rijkaard prvu postavu bira prema reputaciji i zvučnim imenima, a ne kako bi trebalo, prema trenutnoj formi. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene