Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Australski plivač zbog tučnjave izbačen iz olimpijske reprezentacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australski olimpijski odbor zabranio je plivaču Nicku D'Arcyju nastup na OI u Pekingu. D'Arcy je kažnjen zbog toga što je prošlog mjeseca, za vrijeme australskih plivačkih kvalifikacija, u jednom sydneyskom baru pretukao kolegu iz reprezentacije Simona Cowleyja.

'Bilo je teško donijeti ovu odluku, ali morali smo to učiniti. Da nismo ispalo bi da podupiremo nasilje', izjavio je predsjednik Australskog olimpijskog odbora John Coates.

Pročitajte i ovo Slavlje Vatrenih BRAVO, VATRENI! Stižu čestitke državnoga vrha i domaćih političara: Vatrenima poruku poslao i legendarni šahist Slika nije dostupna VELIKA POBJEDA Bivša predsjednica na koljenima proslavila pobjedu nad Rusijom: "Hvala vam, Vatreni!"

Dvadesetogodišnji Nick D'Arcy je na OI u Pekingu trebao nastupiti u disciplini 200m leptir.

Njegov trener Brian Stehr smatra da će D'Arcy zbog odluke o zabrani nastupa u Pekingu vjerojatno okončati plivačku karijeru.

'Ovo je praktično doživotna kazna ako uzmete u obzir da vam je oduzeta jedina prilika da nastupite na olimpijskim igrama. Sumnjam da će D'Arcy ponovno plivati, ovo je vjerojatno kraj njegove karijere', rekao je trener Brian Stehr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene