Obavijesti Video Pretražite Navigacija

ATP Zagreb: Tipsarević izbacio Karanušića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski tenisač Roko Karanušić nije se uspio plasirati u četvrtfinale ATP turnira u Zagrebu. Bolji od Karanušića je u dvoboju 2. kola bio osmi nositelj, Srbin Janko Tipsarević sa 6-3, 6-7 (4), 6-4 nakon dva sata i 23 minute igre.

Iako je izgubio prvi set sa 3-6, Karanušić nije bio bez izgleda niti u toj dionici igre. Nakon što je izgubio servis pri rezultatu 1-1, Karanušić je u sljedeća dva Tipsarevićeva servis-gema imao ukupno šest prilika za "break", ali niti jednu nije iskoristio da bi kod zaostatka 3-5 po drugi put izgubio igru na svoj početni udarac, a samim time i prvi set.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potraga u tijeku Putnik ispao iz aviona u ocean sa 610 metara visine! Slika nije dostupna Ispao iz aviona Otkriveno tko je mladić koji je pao s neba

Pri rezultatu 2-2 u drugom setu Karanušić je napokon oduzeo servis Tipsareviću, ali je tu prednost ispustio odmah u sljedećem gemu. Pri rezultatu 6-5 u njegovu korist Tipsarević je stigao i do meč-lopte, ali Karanušić se uspio spasiti i osigurati "tie-break". S dva "mini-breaka" naš je tenisač stigao do vodstva 6-2 i četiri set-lopte u odlučujućoj igri, te je iskoristio treću od tih prilika.

Početkom trećega seta Karanušić je spašavao čak četiri "break-lopte" Tipsarevića, po dvije u prvom i trećem gemu da bi pri svom vodstvu 4-3 on stigao do prilike za oduzimanje servisa. No, nakon što nije uspio povesti sa 5-3, u sljedećem je gemu izgubio servis, te je Tipsarević sigurno odsrvirao za svoj prolazak u četvrtfinale.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene