Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Adriano se vraća u reprezentaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izbornik brazilske nogometne reprezentacije Dunga najvjerojatnije će vratiti Adriana u redove nacionalne vrste nakon njegovih posljednjih odličnih nastupa u dresu Sao Paula.

Od kada je Dunga izbornik Brazila napadač Intera, koji se u domovini nalazi na posudbi, odigrao je samo jednu utakmicu za Selecao. Bio je to prijateljski susret protiv Portugala.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Bilić Boysi" se vraćaju predvečer, nema organiziranog dočeka Slika nije dostupna Adriano ne želi igrati za Manchinia

"Adriano u zadnje vrijeme igra odlično i po dolasku u Sao Paulo se preporodio. Kada se vratio u Brazil imao je dosta problema, ali sada je to ponovo onaj stari Adriano. Ukoliko ovako nastavi sigurno ću mu pružiti priliku, jer svi znamo o kakvom se igraču radi," kazao je Dunga.

Brazilski napadač je u Sao Palo stigao početkom ove godine na posudbu nakon što je zbog zbog nesportskog načina života i brojnih noćnih provode ispao iz momčadi Intera. Do sada je postigao 14 pogodaka, 11 u prvenstvu i tri u Copa Libertadores.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene