Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predani policiji

Promrzli i ukočeni migranti skriveni ispod kamiona pokušali ući u Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Carinici su jutros na vojvođanskom graničnom prijelazu Šid na izlazu iz Srbije spriječili pokušaj dva državljanina Sirije da skriveni ispod kamiona ilegalno prijeđu u Hrvatsku.

Kako je navedeno, migranti su bili zakačeni ispod teretnog dijela kamiona hrvatskih registracijskih oznaka, a u trenutku kada su otkriveni bili su promrzli i gotovo ukočeni.

Pročitajte i ovo Obilazak granice Postavljeni i ronilački punktovi Dnevnik Nove TV istražio kako izgleda zaštita hrvatske granice: "Migranti podcijene Savu i plove improviziranim čamčićima pa ih drvo potopi" Svjetski dan izbjeglica - 2 Značajan rast "Svijet oko nas postaje sve nestabilniji": Očekuje se da će ove godine više od milijun ljudi tražiti azil u EU-u

Vozač je na povratku iz Srbije u Hrvatsku, u noći između utorka i srijede, napravio dulju pauzu koju su migranti iskoristili da se uvuku i zakače ispod kamiona, navodi agencija Beta.

Migranti su poslije otkrivanja predani policiji u daljnju nadležnost.

Prema posljednjim službenim podacima, u Srbiji je oko 7.000 migranata koji u najvećem broju kod graničnih prijelaza s Hrvatskom i Mađarskom pokušavaju ući u EU. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene