Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Hvala ti na svemu''

Milanović posjetio grob Ivice Račana: ''Kad je Hrvatska odabrala njegovu koaliciju, odabrala je promjenu''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednički kandidat Zoran Milanović posjetio je u petak grob Ivice Račana i zahvalio mu na svemu što je učinio za Hrvatsku.

Kandidat na predsjedničkim izborima Zoran Milanović u petak je posjetio grob pokojnog hrvatskog premijera Ivice Račana.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Obrecnuo se i na oporbu Plenković: "Uputio sam prijedlog Milanoviću..." Zoran Milanović Nije prvi put Milanović izazvao diplomatski skandal, pozvali hrvatsku veleposlanicu: "Duboko smo razočarani"

Na Facebooku je Milanović napisao da je odabirom Račanove koalicije na izborima prije 20 godina Hrvatska odabrala promjenu, ''a premijerom je postao čovjek koji nas je u teškim vremenima poveo na europski put''. Milanović je i zahvalio Ivici Račanu na svemu što je učinio za Hrvatsku.

Milanović će u dabnas u 20:20 na Novoj TV sudjelovati u posljednjem sučeljavanju uoči drugog kruga predsjedničkih izbora koji će se održati u nedjelju 5. siječnja. Stručnjaci ističu da je završno sučeljavanje važno jer upravo ono moglo pomoći neodlučnim biračima u donošenju odluke kome će u nedjelju dati svoj glas - Zoranu Milanoviću ili Kolindi Grabar-Kitarović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene