Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Totalna kampanja

Kolinda TV: Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović ima i vlastiti televizijski studio, evo čemu služi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izborni stožer predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović ima poseban televizijski studio u kojem snima izjave podrške za njezin reizbor za predsjednicu RH. Studio se zove Kolinda TV, a sve što se u njemu snimi pojavi se i na posebnoj internetskoj stranici.

Izborni stožer Kolinde Grabar-Kitarović ima i vlastitu TV produkciju. Zovu je Kolinda TV, a cilj je snimanje i objava izjava podrške Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima.

Pročitajte i ovo Prazan stožer Kolinde Grabar-Kitarović Nakon objave rezultata U jednom veselje, pjesme i torta, u drugom razočarana lica: Donosimo veliku fotogaleriju iz stožera Stožer Kolinde Grabar-Kitarović nakon izlaznih anketa ide na odmor? Gubitnica Grabar-Kitarović održala govor: "Hrvatska je odlučila, Zoran Milanović će biti predsjednik. Ja ostajem u Hrvatskoj"

"Uglednici iz javnoga, društvenoga, političkoga, kulturnoga i sportskog života te mnogi hrvatski branitelji već su dali potporu snažnoj i ponosnoj Hrvatskoj, a ne „slučajnoj državi”! Gospođe Katica Zadro i Ljubica Lukačić, general Miljenko Filipović i Tomislav Josić, akademici Ivica Kostović, Vladimir Paar, Frane Tomić i Ivan Aralica, poduzetnik i investitor Davorin Štetner, glumica Matija Prskalo, sportske legende Miroslav Ćiro Blažević i Dubravko Šimenc...", ističu iz izbornog stožera Grabar-Kitarović.

Sve izjave podrške i druge materijale uredno objavljuju na internetskim stranicama www.kolinda.hr/tv.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene