Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglas

'Pošalji poruku srcem' - Cedevita otvara vrata digitalnog svijeta s novom platformom

PR
PR Foto: PR
Uzbudljive vijesti pristižu iz svijeta Cedevite koja ponovno iznenađuje svojom inovacijom, ovaj put predstavljajući nešto potpuno novo – digitalnu platformu 'CE svijet'.

Dok se društvo mijenja, Cedevita prati korak s vremenom. Dokazana kvaliteta Cedevite sada je upotpunjena digitalnim iskustvom. Kada skeniraš QR kod na vrećici, otvaraš vrata digitalnog CE svijeta u kojem su tvoje želje i potrebe u centru pažnje. Ali što sve možeš napraviti jednim jednostavnim skeniranjem?

Prvo, imaš priliku izabrati svoj omiljeni okus Cedevite. Svi znamo koliko je teško odabrati samo jedan, ali s ovom jedinstvenom opcijom možeš isprobati sve i odlučiti se za onaj koji ti najviše odgovara.

PR Foto: Danijel Berković Foto: PR

Uz to, imat ćeš priliku sudjelovati u raznim interaktivnim sadržajima i nagradnim izazovima. Bilo da se odlučiš za uzbudljivu nagradnu igru koja nudi fantastične nagrade ili istražuješ zanimljive činjenice o svijetu vitamina, svakako te čeka nezaboravno iskustvo.

PR Foto: Danijel Berković Foto: PR

Zamisli samo koliko je to zabavno i značajno! Umjesto konzumiranja , sada svaka Cedevita postaje ulaznica u digitalnu avanturu. Dok se prepustiš svježini ovih napitaka, možeš istovremeno razveseliti dragu osobu ili iznenaditi prijatelja posebnom porukom. Nema ništa romantičnije od iznenađenja koje stigne direktno u digitalnom obliku. To je upravo ono što Cedevita radi – donosi inovaciju koja nije samo osvježavajuća, već i emotivno ispunjavajuća.

PR Foto: Danijel Berković Foto: PR

Dakle, ne čekaj! Iskoristi priliku i uplovi u svijet Cedevitine nove platforme. Skeniraj QR kod na ambalaži i uđi u digitalni CE svijet gdje te čekaju osvježenje, nagrade i nezaboravni trenutci s tvojim najdražima. Osvježi se i razveseli sebe i svoje bližnje uz Cedevitu – uvijek korak ispred, uvijek s vama!

PR Foto: Danijel Berković Foto: PR

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene