Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimali dolazak birača iz Hercegovine

Vozač hladnjače napao ekipu Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Vrgorcu je, tijekom snimanja izbora, napadnuta ekipa Nove TV. Na njih je nasrnuo vozač hladnjače kojem se, čini se, nije sviđala njihova namjera da snimaju dolazak birača iz Hercegovine. Napao je snimatelja Mirabela Štefanca koji je zadobio lakše ozljede.

Do incidenta je došlo na granici s Bosnom i Hercegovinom. Nakon što je prvo kamionom krenuo na njih, izašao je iz njega, te šakama nasrnuo na snimatelja koji je upravo u tom trenutku namještao kameru za snimanje. Udario ga je nekoliko puta šakom u lice te pokušao razbiti kameru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Podzemne vode Važno upozorenje komunalnog poduzeća: Prokuhavajte vodu, zabilježena visoka zamućenost - može biti opasno Slika nije dostupna Nevjerojatna hrabrost Prehodala uže vezano između dva kamiona u vožnji po autocesti

Novinar Marko Vračić nazvao je policiju, koja je ubrzo došla, ali nije zatekla napadača, koji je u međuvremenu pobjegao s mjesta događaja. Ipak uskoro su ga pronašli i uhitili.

'Dok smo se pripremali na snimanje autobusa koji dovoze birače iz BiH na nas je krenuo kamion hladnjača, točnije na snimatelja, jer sam ja stajao s druge strane. Nakon toga je izašao iz kamiona i nasrnuo na snimatelja koji je upravo postavljao kameru za snimanje. Odmah sam nazvao policiju koja je brzo došla, ali napadač je već pobjegao', rekao nam je naš kolega Marko Vračić te dodao kako je ostao u šoku kad je vidio kako je vozač kamiona nakon napada na njih hladnokrvno ušao u kamion i nastavio svojim putem.

Policija je potvrdila kako su nedugo nakon napada na Graničnom prijelazu Orah kod Vrgorca uhitili i priveli na obradu u policijsku postaju 49-godišnjeg V. M.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene