Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rožić kandidat za zagrebačkog gradonačelnika:

'U 15 godina bez ijedne afere'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najavljujući kandidaturu za zagrebačkog gradonačelnika, kao nezavisni kandidat, Miroslav Rožić danas je poručio Zagrepčanima da u 15 godina bavljenja politikom nije iznevjerio svoje svjetonazore, niti je imao bilo kakvu aferu.

'U 15 godina moje borbe za državu i grad nisam iznevjerio svoje svjetonazore, niti sam bio umješan u bilo kakvu aferu i zato mi ne trebaju kampanje 'čiste ruke' i slično', poručio je Rožić na konferenciji za novinare ispred Zdenca života kod HNK te je najavio da će program predstaviti sljedeći tjedan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Za sve žene zagrebačke županije Put do posla - prekvalifikacija u dadilju! Slika nije dostupna Prijedlog proračuna Zagrebačka županija: Prihodi povećani kreditom od 10 milijuna kuna

'Nastojat ću dobiti izbore s onim što jesam, a s onim što nisam', navodi Rožić i dodaje da se u kampanji neće baviti 'prljavštinama'. Podržao ga je politički analitičar Tonči Tadić te ocijenio da predstojeću kampanju za zagrebačkog gradonačelnika prati sa zabrinutošću.

Kandidat SDP-a radi za HDZ

'Imamo kandidata SDP-a Milana Bandića, koji zapravo radi za HDZ, kandidata HDZ-a Jasena Mesića koji zapravo radi za SDP i šatro-neovisnog kandidata Josipa Kregara koji će nakon izbora biti u službi HDZ-ovog čovjeka, Milana Bandića', tvrdi Tadić.

Tadić ocjenjuje da tu 'suludu jednadžbu' građani najbolje mogu riješiti tako da glasaju za nekog doista nezavisnog kandidata, dakle Miroslava Rožića, ili da odu na izlet na dan izbora. 'Za svako drugo rješenje trebate sebi opaliti šamar pred ogledalom', poručio je Zagrepčanima Tadić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene