Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadobio opekotine

Iz dosade se penjao na trafostanicu, teško ga ozlijedio strujni udar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić (17) iz Tompojevaca kod Vukovara teško je ozlijeđen od strujnog udara tridesetak minuta prije ponoći kada se popeo na trafostanicu.

S dvojicom vršnjaka vraćao se kući iz subotnjeg provoda u mjesnom kafiću i, kako su policiji rekli prijatelji, odjednom je rekao kako mu je dosadno i da će se popeti na trafostanicu. Kada se popeo, strujni udar ga je bacio na tlo i pritom je zadobio opekline drugog i trećeg stupnja po vratu, leđima, prsima i rukama. Ozljede nisu opasne po život i zadržan je na liječenju u vukovarskoj Općoj bolnici.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oglasio se vlasnik UZNEMIRUJUĆI VIDEO Konobarica palila šank, vatra zahvatila goste: "Cura je trčala okolo i derala se, prijatelj je imao zapaljena leđa" Predsjednik Milanović na obilježavanju Dana hrvatskih branitelja Vukovara - 2 Predsjednik odao počast Obilježen Dan hrvatskih branitelja u Vukovaru: "To je primjer žrtve i patnje, ali i njihovog herojstva i zajedništva"

Skakao u Dunav pa ozlijedio kralježnicu. Nakoliko sati ranije, u subotu popodne, teško je stradao 17-godišnji Vukovarac. S društvom je bio na kupanju na Dunavu, na Maloj adi i prilikom skoka u vodu teško je ozlijedio kralježnicu. Zbog težine ozljeda 17-godišnjak je odmah prevezen u KB Osijek gdje je zadržan na liječenju. (VLM Agencija)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene