Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog nepoštivanja odluka

Raspušten vodički HDZ

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibensko-kninski Županijski odbor HDZ-a je na sjednici odlučio raspustiti vodički Gradski odbor HDZ-a na čelu s predsjednikom Radom Ivasom, bivšim saborskim zastupnikom i bivšim vodičkim gradonačelnikom, potvrdio je predsjednik šibensko-kninskoga HDZ-a Ante Kulušić.

Također je imenovano stranačko povjerenstvo za Vodice na čijem je čelu vodička gradonačelnica Branka Juričev-Martinčev. O razlozima za takvu odluku Kulušić nije želio detaljnije govoriti. Samo je rekao da je 'vodički HDZ raspušten zbog nepoštovanja odluka viših stranačkih tijela'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Spremni na raspravu Župani protiv smanjivanja broja županija: One su nositelji regionalnog razvoja Slika nije dostupna Zanimljiva borba Tko će biti župan Splitsko-dalmatinske županije?

Ivas je pak izjavio kako je neutemeljena odluka Županijskog odbora HDZ-a o raspuštanju HDZ-a u Vodicama te da se u pozadini kriju drugi razlozi o kojima će, rekao je, više govoriti na konferenciji za novinare koju je sazvao za sutra ujutro u Vodicama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene