Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NARUŠAVALI JAVNI RED I MIR

Stotinjak mladih slavilo izbornu pobjedu na makarskom području: Vikali su i omalovažavali policajce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon okupljanja na području Gradca gdje je stotinjak osoba, prema neslužbenim podacima slavilo izbornu pojedu lokalnog SDP-a, makarska policija je prijavila 12 osoba, sve za narušavanje javnog reda i mira, a jednoga i zbog kršenja zakona o zašiti od zaraznih bolesti.

Policija je izvijestila da je u nedjelju navečer policiji u Makarskoj prijavljeno da se u Gradcu oko 22:45 sati okupilo stotinjak osoba koje narušavaju javni red i mir.

Provedenim istraživanjem policija je 45-godišnjaka osumnjičila za kršenje ograničenja na privatnom okupljanju, dok je 37-godišnjaka osim zbog vikanja, pjevanja te omalovažavanja policajaca prijavila i zbog ilegalnih eksplozivnih sredstava jer je imao tzv. bengalku.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak i Vice Mihanović u borbi za gradonačelnika Splita tko tu koga bocka? Svemir glavna tema izbora u Splitu: Mihanović promijenio slogan za drugi krug, Puljak to nije mogao prešutjeti

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OSTALE STRANKE OSUDILE ČIN Kandidatu za gradonačelnika prijete smrću: ''Pravi metak dolazi kroz cijev''

Za još deset osoba policija je Općinskom sudu u Makarskoj podnijela prijave zbog narušavanja mira građana na naročito drzak način.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene