Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SLUČAJ ISTRAŽUJE POLICIJA

Makarskom gradonačelniku na plakatu nacrtali rupu od metka na čelu: "Očekujem brzo pronalaženje ovih "hrabrih" počinitelja s obzirom na postavljeni video nadzor"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelniku Makarske Juri Brkanu (HDZ) netko je na predizbornom plakatu nacrtao rupu na čelu i ostavo prijeteću poruku zbog čeka se u sve uključila i policija.

"Pošto mi moji protukandidati i njihovi jataci prijete i podsjećaju me da sam smrtan s rupom od metka na čelu, ja im poručujem da ih se ne bojim", objavio je Brkan na Facebooku.

Njegovu poruku na Facebooku prenosimo u cijelosti: 

"Dragi sugrađani, noćas mi je netko ostavio "poruku" na mom predizbornom plakatu znakovitog sadržaja i s nacrtanom rupom od metka na čelu. Demokratsko pravo svih ljudi je na izborima reći svoje mišljenje i odabrati političku opciju. Međutim, prijetnje smrću, meni kao gradonačelniku, Makaraninu i ocu troje djece nikada neće biti prihvatljive.

Znam da sam radeći ovaj posao 4 godine zaustavio interesne skupine da pozadinski uništavaju grad, ali ovakve prijetnje smrću prelaze civiliziranog i zakonitog ponašanja. I ovo nije prvi slučaj.

Pošto mi moji protukandidati i njihovi jataci prijete i podsjećaju me da sam smrtan s rupom od metka na čelu, ja im poručujem da ih se ne bojim i da ću u idućem mandatu i nadalje raditi za dobrobit svih građana Makarske, a protiv interesa pojedinih partijskih, građevinskih i kriminalnih organizacija.

Ovu i sve ostale prijetnje, prijavio sam policiji te očekujem brzo pronalaženje ovih "hrabrih" počinitelja s obzirom na postavljeni video nadzor.

Još jedanput pozivam sve protukandidate i njihove "sponzore" da se zadrže u okviru pristojnog političkog nadmetanja, da ne prijete smrću meni i obitelji, a građane pozivam da promisle kome daju svoj glas jer ovakva praksa prijetnji ne smije postati normalna", napisao je makarski gradonačelnik na Facebooku. 

 

Dragi sugrađani, noćas mi je netko ostavio "poruku" na mom predizbornom plakatu znakovitog sadržaja i s nacrtanom rupom...

Objavljuje Jure Brkan - kandidat za gradonačelnika MakarskeSubota, 1. svibnja 2021.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene