Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bilo je i uvrijeđenih

Puno obilaze, ali malo znaju: Reporterka Dnevnika Nove TV kandidate za Zagreb izludila je pitanjima. Mučilo ih je čak i ono što spominju u svojim programima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kampanja je pri kraju, udarnički dani su pred kandidatima. Razmilili su se posvuda, a nije baš koncentrirano ni njihovo znanje. Reporterka Dnevnika Nove TV svojim pitanjima izludila je pretendente na glavnu zagrebačku fotelju.

Kandidati za gradonačelnika Zagreba i subotu su proveli na terenu. I dok su im usta puna predizbornih obećanja, na neka pitanja nemaju odgovora, barem ne točnog. 

Pročitajte i ovo Boris Jokić i Sabina Tandara Knezović, reporterka Dnevnika Nove TV "Radi se o patološkim odnosima" "Muškarci u odijelima na TikToku izgledaju blesavije nego što jesu": Boris Jokić analizira kampanju, poruke biskupa... Domagoj Mikić, novinar Nove TV rekordna zapljena Kako je pala uigrana ekipa? "Ovo postrojenje teško da možete nabaviti na internetu ili obližnjoj trgovini"

S njima je dan provela reporterka Dnevnika Nove TV Barbara Golja. I iznenadila ih pitanjima. Koliko znaju o zagrebačkoj općoj kulturi ili o stvarima koje čak spominju u svojim programima, doznajte večeras u 19:15 u Dnevniku Nove TV.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene