Obavijesti Video Pretražite Navigacija
LIJEČNICI ISCRPLJENI

Dramatično u splitskoj bolnici: Od sutra se otkazuju sve operacije koje nisu hitne?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U splitskom KBC-u od četvrtka će biti operirani samo hitni slučajevi, donose lokalni mediji. Ravnatelj bolnice Julije Meštrović sutra će održati konferenciju za novinare.

Nakon što je ravnatelj splitskog KBC-a prof. dr. Julije Meštrović apelirao na sugrađane da se cijepe, jer broj zaraženih, hospitaliziranih, ali i onih na respiratoru brzo raste, u utorak navečer pojavila se neslužbena informacija prema kojoj se od četvrtka u toj bolnici obustavljaju sve operacije koje nisu hitne.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve više mladih obolijeva Trudnica završila na respiratoru, porodili je carskim rezom. Infektolog upozorava: "Možemo samo očekivati da će biti loše"

Trenutno je na liječenju u splitskoj bolnici 125 Covid pozitivnih osoba, a 23 na respiratoru.

Pročitajte i ovo Ivo Ivić rodilja priključena na respirator VIDEO Teška noć u splitskoj bolnici, majka i beba stabilno: "Epidemija je pokazala još jedno svoje ružno lice"

Prema navodima Slobodne Dalmacije, koja je objavila neslužbenu informaciju o prekidu operacija, liječnici su na izmaku snaga, a od ukupne brojke hospitaliziranih, samo deset posto je cijepljeno.

Ranije tijekom dana ravnatelj Meštrović je izjavio kako će se i sam aktivirati na Covid odjelu te je najavio mogućnost odgađanja svih zahvata koji nisu neophodni.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene