Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Donijela ga žena iz Velike Britanije

Nakon otkrića novog soja koronavirusa: U jednom srpskom gradu čak trostruko više novih slučajeva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srpskom gradu u kojem je otkriven novi soj koronavirusa, danas je zabilježno čak trostruko više slučajeva zaraze.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić jučer je potvrdio kako je u Srbiji potvrđen slučaj zaraze britanskim sojem koronavirusa. U Novi Sad nova je mutacija stigla zadnjeg dana prošle godine, a danas je u tom gradu zabilježeno čak trostruko više slučajeva nego jučer.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SUŽIVOT S KORONAVIRUSOM Brojke opet rastu, Božinović otkrio čeka li nas povratak COVID potvrda: ''Uvijek smo vodili računa...'' Slika nije dostupna SAGA SE NASTAVLJA Vučić Morrisonu: ''Zašto maltretirate Novaka i zašto se iživljavate ne samo nad njim, već i nad njegovom obitelji i čitavom jednom nacijom?''

Novi soj u Srbiju je donijela žena koje se iz Velike Britanije vratila u Novi Sad. Srpski ministar zdravlja Zlatibor Lončar sinoć je rekao da se radi o ženi koja je 1958. godište, da se ona vjerojatno zarazila u avionu i da je osjetila tegobe poslije tri dana. 

U Srbiju je iz Velike Britanije stigla 31. prosinca, a mutacije je otkrivena nakon desetak dana. Iz srpskog kriznog stožera jučer su poručili kako su pronađeni svi njeni kontakti te da ga žena nije dalje raširila. 

Ipak, u Novom Sadu je danas zabilježeno trostruko veći broj oboljelih u odnosu na prethodni dan. Dok je jučer u tom gradu zabilježeno 27 novih slučajeva, danas zabilježeno njih čak 98, javlja Blic.

U posljednja 24 sata u Srbiji je zabilježeno 1523 novih slučajeva zaraze, a 19 osoba je preminulo. 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene