Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vladin se plan izjalovio

ANKETA Treba li cijepljenje protiv korone biti obavezno?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvo je plan bio da se do početka srpnja cijepi 55 posto odraslog stanovništva. Zatim se govorilo o 50 posto. No Hrvatska još nije cijepila većinu.

Do sada je najmanje prvu dozu primilo nešto više od milijun i pol osoba, izvijestio je u subotu Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DOGOVORILI SE S CRKVOM Brojke im opasno rastu: Susjedi će za Veliku Gospu građane cijepiti i ispred većih crkava te na hodočašćima Slika nije dostupna Pozvali premijera na ostavku Više tisuća ljudi prosvjedovalo protiv mjera i programa cijepljenja, vodio ih kardiolog koji vladi poručuje: "Biramo da vi ne birate umjesto nas"

Interes pada. Vlada nije zadovoljna. Buru u javnosti izazvala je najava bi cijepljenje moglo biti uvjet za dobivanje državnih potpora. Poduzetnici su se odmah digli na noge, pa je bilo prijedloga i da se otkazi daju i u javnim službama kod onih koji se nisu cijepili. 

Vlada razmišlja kako motivirati ljude u vrijeme dok se delta-soj širi Europom, a mnogi strahuju i zbog mogućeg preuranjenog kraja sezone. Brojke zabrinjavaju. U nedjelju smo imali 56 novozaraženih, a tjedan prije bilo ih je 14.

Ispunite anketu i recite nam što mislite o tome. Treba li cijepljenje biti obavezno? 

 

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene