Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA

Nemaju propusnicu pa su bili kreativni: Sakrili se u gepek pa pokušali izaći iz mjesta prebivališta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od utorka do petka u Primorsko-goranskoj županiji zabilježeno je 200-tinjak kršenja mjere napuštanja mjesta prebivališta. Neki građani bili su kreativni.

Situacija u Primorsko-goranskoj županiji i dalje je stabilna i povoljna. Peti dan zaredom nema novooboljelih od koronavirusa, a trenutačno je 45 bolesnika, dok su 22 pacijenta ozdravila.

Pročitajte i ovo Policijski očevid na mjestu ubojstva u Donjem Knegincu - 15 UBIO OCA I RANIO MAJKU? Mještani u šoku nakon strave u Donjem Knegincu: "Imao je posljedice nakon toga, no nitko ovo nije mogao zamisliti" 55-godišnjakinja počinila prevaru (ilustracija) Policija podnijela prijavu Prijevara na jugu Hrvatske: Čistačica postala informatički referent, razotkrio ju jedan dokument

Načelnik policijske uprave Primorsko-goranske županije Tomislav Dizdar osvrnuo se na konferenciji za medije i na povećanu frekvenciju prometa na cestama u toj županiji te na veća okupljanja ljudi na mjestima poput Korza i trgovačkih centara.

Naglasio je da je od utorka bilo dvjestotinjak kršenja mjere napuštanja mjesta prebivališta.

"Broj pokušaja napuštanja mjesta prebivališta i dalje je velik, a zabilježeni su i pokušaji napuštanja mjesta prebivališta bez propusnice u prtljažniku automobila te pokušaj izlaska iz mjesta sa slovenskom propusnicom.

Građani pritom imaju pripremljene odgovore. Govore da nisu znali za propusnice, da su im istekle, samo će skočiti do... Riječ je o pojedincima koji ne uzimaju preveliku brojku", naglasio je Dizdar. 

Zahvalio je svim građanima koji se pridržavaju mjera. 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene