Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"JE LI KOMENTAR POTREBAN?!"

Osječki liječnik o sramotnom grafitu koji je osvanuo na zidu bolnice: "Iza ovih prozora leže bolesnici na respiratoru..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zidu osječke bolnice ispisan je sramotni grafit "COVID = LAŽ". Fotografiju grafita objavio je na svojem profilu na Facebooku osječki liječnik Ivan Radoš.

Prim. dr. Ivan Radoš, koordinator za Respiracijski centar i usklađenost rada ostalih jedinica intenzivnog liječenja unutar KBC-a Osijek, na svojem je profilu na Facebooku objavio fotografiju sramotnog grafita koji je osvanuo na zidu bolnice. 

Pročitajte i ovo Osijek protiv komaraca - 2 Slavonija bez problema Dronovi, čamci, amfibije... Sve je spremno za veliku bitku, ali je li to dovoljno? "Nisu to baš zmajevi koji piju krv" Praznik rada na Bundeku zabava od jutra FOTOGALERIJA Grah, glazba i roštiljanje: Građani širom zemlje slave Praznik rada

"Iza ovih prozora leže bolesnici na respiratoru koji imaju COVID-19 infekciju. Svaki dan premine od jednog do čak 8 bolesnika. Jučer smo primili 3 nova bolesnika koji su na respiratoru, a tri su preminula (1960., 1965., 1940. godište). Ni jedan od preminulih nije bio cijepljen. Jednog smo bolesnika otpustili kao poboljšanog (ta bolesnica je procjepljena s tri doze cjepiva, 1933. godište). Trenutno je 24 bolesnika na respiratoru.

Netko je ovo napisao noćas. Je li komentar uopće potreban?!" 

Kako doznajemo, zid je u međuvremenu prebojen.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene