Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nalaz drugi put negativan

Od koronavirusa ozdravio najmlađi hrvatski pacijent - tromjesečna beba: "Sad smo svi u obitelji zdravi"

Beba, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr)
Beba, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Tromjesečni dječačić iz Barilovačkog Leskovca zarazio se u ožujku od svoje majke Karoline koja je pak virus 'pokupila' u frizerskom salonu svoje mame. Beba je dva puta za redom imala negativan nalaz i sad su opet zdravi.

Najmlađi pacijent koji je obolio od koronavirusa u Hrvatskoj, tromjesečni dječačić iz Barilovačkog Leskovca, službeno je ozdravio od bolesti COVID-19.

Pročitajte i ovo Bolnica, ilustracija - 2 zarazio se na teniskom turniru Ispovijest Karlovčanina koji je zbog koronavirusa u bolnici proveo 8 tjedana: "Imam 20 kilograma manje, pod rotirkama su me vozili u Zagreb..." Beba, ilustracija - 2 bila na respiratoru Najmlađa žrtva korone: Umrla tek rođena beba, majka oboljela od COVID-19

"Da, dvaput zaredom je negativan i svi smo sada u obitelji zdravi", rekla je zadovoljna majka Karolina za Radio Mrežnicu.

Beba je virus dobila od mame, a ona pak u frizerskom salonu svoje majke u ožujku ove godine. Karolina je odlučila istupiti imenom i prezimenom kako bi upozorila na to da se oboljele ne smije stigmatizirati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene