Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminulo 10 osoba

Stožer objavio nove brojke: Provjerite stanje u svojoj županiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak su zabilježena 32 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva ukupno 1484. Među njima je 349 pacijenta na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 11 pacijenata.

U posljednja 24 sata zabilježena su 32 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 1484.

Među njima je 349 pacijenta na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 11 pacijenata.

Preminulo je 10 osoba.

Broj novozaraženih po županijama:

Grad Zagreb - 13
Zadarska - 1
Osječko-baranjska - 3
Primorsko-goranska - 5
Vukovarsko-srijemska - 1
Istarska - 3
Bjelovarsko-bilogorska - 5
Karlovačka - 1.

Pročitajte i ovo Kruzer Majestic Princess Majestic Princess Kruzer s 800 putnika zaraženih koronom uplovio u Sydney: "Velik broj slučajeva otkriven je na polovici putovanja"

Bez novozaraženih u ponedjeljak su Splitsko-dalmatinska, Zagrebačka, Dubrovačko-neretvanska, Šibensko-kninska, Brodsko-posavska, Krapinsko-zagorska, Međimurska, Varaždinska, Požeško-slavonska, Ličko-senjska, Koprivničko-križevačka, Sisačko-moslavačka i Virovitičko-podravska županija.

Pročitajte i ovo Ilustracija ZA OMIKRON VARIJANTU EMA odobrila prilagođeno Pfizerovo cjepivo za djecu od pet i više godina

Broj osoba u samoizolaciji je 803. Ukupno se oporavilo 1.231.414 osoba od toga 262 u posljednja 24 sata. Do ponedjeljak je ukupno testirano 5.331.961 osoba, od toga 556 u posljednja 24 sata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene