Obavijesti Video Pretražite Navigacija
najtraženiji pfizer

Prvo cijepljenje pa u kupovinu: Gužva ne prestaje ispred ljekarne u splitskom trgovačkom centru, stigle nove doze

Aktualno Galerija Andrea Pavela - 1 Andrea Pavela - 1 Foto: DNEVNIK.hr Andrea Pavela - 2 Andrea Pavela - 2 Foto: DNEVNIK.hr Sofija Preljvukić Sofija Preljvukić Foto: DNEVNIK.hr +0 Andrea Pavela - 3 Galerija 1/4 >>
U Splitu su povećane ukupne brojke. U Spaladium areni jutros više od 800 cijepljenih, a cijepi se i u nekoliko ljekarni u županiji. U onoj splitskoj je bila reporterka Sofija Preljvukić.

U županijskoj ljekarni Varoš stiglo je cjepivo, a upravo je ta ljekarna jedna od najprometnijih - nalazi se u trgovačkom centru.

Cijepljenje je počelo oko 15 sati, a red je konstantan. Interes je veliki, danas očekuju da će cijepiti više od 100 pacijenata, otkriva voditeljica ljekarne Andrea Pavela.

"Od rujna pa do danas cijepili smo ukupno oko 1000 ljudi", dodaje.

U Županiji se cijepi u četiri ljekarne, osim u Splitu, cijepi se u Imotskom, Makarskoj i Sinju. Nije lako osigurati ni toliko liječničkih timova, tako je teško vjerovati da će se ovo proširiti na više ljekarni.

Pročitajte i ovo Tomislav Ćorić - 5 radit će od kuće Ministar Tomislav Ćorić pozitivan na koronavirus, objavljeno tko umjesto njega ide u Glasgow

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zašto tek sada? Splićani pohrlili na cijepljenje, najpopularnije jedno cjepivo: ''Nismo imali dovoljno provjerenih informacija''

Kod njih je najtraženije Pfizerovo cjepivo - ljudi dolaze ili po prvu ili po booster dozu, komentira. Također, imaju i liječnički tim te cijepljeni građani imaju gdje sjesti i pričekati 15 minuta nakon cijepljenja da na vrijeme opaze ako dođe do koje nuspojave.

 

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene