Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uživao na Kvarneru

Glasnogovornik slovenske vlade odmorio se u svojoj vili na Krku pa po povratku u domovinu zaprijetio crvenom listom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kacin je na Kvarneru bio najmanje dva dana, kažu mještani Klimnog.

Glasnogovornik slovenske vlade Jelko Kacin zaprijetio je novim mjerama za slovenske državljane koji se vraćaju iz Hrvatske - samo nekoliko dana nakon što se i sam vratio s odmora.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kazne i obećanja Prisjeo mu burek od 400 eura: Kamera je sve snimila, no sada će novac dobiti natrag Slika nije dostupna Epidemiološki sigurna zemlja Slovenija nas ostavlja na zelenoj listi, glasnogovornik slovenske vlade: "Hrvatska će zatvoriti noćne klubove i diskoteke"

Kako piše Jutarnji list, Kacin ima vikendicu od oko 200 kvadratnih metara u Klimnu na otoku Krku. Obitelj je kuću za odmor dovršila 2017. godine, u vrijeme kad je Kacin još bio stalni predstavnik Slovenije pri NATO-u.

Da je na Krku zaista bio, potvrdili su mještani koji kažu da je u svojoj vili bio sa suprugom i jednim od svoja dva sina.

"Oni su pristojni i malo povučeni ljudi, drže se dosta za sebe, ne može ih se baš puno sresti po mjestu, osim kad idu na kupanje ili na ručak u restoran", ispričao je jedan sugovornik za Jutarnji.

Kacin je nedavno za slovenske medije izjavio kako bi se Hrvatska mogla naći na crvenoj listi, što bi vjerojatno značilo da svi koji se vraćaju iz Hrvatske moraju u 14-dnevnu izolaciju. Dodao je i da turisti nemaju povjerenja u hrvatski zdravstveni sustav, no njega to očito ne brine jer je još prošlog vikenda bio na Kvarneru.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene