Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sletjela 44 putnika

U karanteni dvoje putnika koji su zrakoplovom iz Rima stigli u Dubrovnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnici iz Crne Gore i BiH, koji su zrakoplovom iz Rima u utorak stigli u dubrovačku zračnu luku, prošli su kontrolu granične policije i sanitarne inspekcije te će posebnim vozilima pod policijskom pratnjom biti dopraćeni do granice, potvrdio je medijima direktor luke Frano Luetić.

U Zračnu luku Dubrovniku u utorak popodne sletio je zrakoplov iz Rima. Putnici iz Crne Gore i BiH su prošli kontrolu granične policije i sanitarne inspekcije te će posebnim vozilima pod policijskom pratnjom biti dopraćeni do granice, potvrdio je medijima direktor luke Frano Luetić.

Pročitajte i ovo Građani Španjolske s maskama - 3 Prvi koraci Jedna europska država bori se sa sve više zaraženih, na sastanku će biti odlučeno o obaveznom nošenju maski: ''Zaštita je nužna'' Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa

Luetić je rekao i da su hrvatski putnici u samoizolaciji.

Kako je potvrđeno iz županijskog Stožera Civilne zaštite, u zrakoplovu Vuelinga trebalo je biti 149 putnika, ali je velika većina odustala od leta. Na granici bi putnike trebale preuzeti nadležne službe susjednih država.

Jutarnji list navodi da su dva putnika, iz SAD-a i Argentine, smještena u karantenu u blizini Dubrovnika. Zrakoplov Vuelinga se predvečer vratio u Rim.

Ranije su iz Zračne luke Dubrovnik za DNEVNIK.hr potvrdili da je svih 44 putnika s tog leta pregledano. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene