Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NITKO NIJE NA RESPIRATORU

Dobre vijesti iz Stožera: Nema novooboljelih, na bolničkom liječenju još 7 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Broj novooboljelih u Hrvatskoj u posljednja 24 sata je 0, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2249. Novooboljelih nema, priopćeno je iz Stožera.

Do sada je testirano 69606 osoba, od toga 257 u posljednja 24 sata. Na bolničkom liječenju je 7 osoba. Na respiratoru nema pacijenata.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Preminula je jedna osoba U Hrvatskoj je 298 novih slučajeva koronavirusa: Polako rastu brojevi na sjeveru zemlje, dok se u nekim dalmatinskim županijama smanjuju Slika nije dostupna NOVI PODACI STOŽERA Opet porast broja novozaraženih, dvije osobe su preminule. Županija na sjeveru zemlje u odnosu na jučer udvostručila broj novih slučajeva

Ukupan broj ozdravljenih je 2132, što je dvoje novoozdravljenih u 24 sata. Od toga ih je 828 otpušteno iz bolnice, a kod kuće je ozdravilo 1311 osoba. Ukupan broj preminulih je 106, objavio je Stožer civilne zaštite.

Na Twitteru stranice Koronavirus.hr objavljeno je kako će se od 15. lipnja, sportska natjecanja moći održavati uz prisustvo gledatelja.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene