Obavijesti Video Pretražite Navigacija
EPIDEMIJA NE POSUSTAJE

Đikić podržao liječnike i upozorio Plenkovića: ''Trebali ste reagirati ranije. Još možete!''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Znanstvenik Ivan Đikić je u nedjelju prozvao Vladu i premijera Andreja Plenkovića da su trebali reagirati ranije oko suzbijanja širenja koronavirusa.

''Podrška i čestitke hrvatskim liječnicima na svemu što rade u ovim teškim trenucima. Bolnice pretrpane, brojni umiru'', kazao je znanstvenik Ivan Đikić na svom Twitter profilu. Prozvao je Vladu, kao i premijera Andreja Plenkovića.

''Trebali ste reagirati ranije. Još možete: cijepljenje, maske, distanca i COVID potvrde dokazano djeluju'', istaknuo je Đikić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zadovoljna odazivom Markotić pojasnila kada se trudnice smiju cijepiti: ''Dosad nije bilo zabilježenih nuspojava"

Pročitajte i ovo Cjepivo protiv koronavirusa cijepljenje trećom dozom U KBC-u Sestre milosrdnice više nema testiranja bez najave, evo kako se možete naručiti

U Hrvatskoj je u porastu brojka novozaraženih. Zbog loše epidemiološke situacije prilično oštro je reagirala i Udruga bolničkih liječnika. ''Dok nam vrhovi državne vlasti izmjenjuju verbalne bravure i uvrede na razini prepotentnih narcisoidnih maloljetnika zlostavljača, za to vrijeme nešto što vole nazivati zdravstvenim sustavom koji zbrinjava COVID-19 epidemiju, pred našim očima nestaje'', napomenula je Ivana Šmit, predsjednica Hrvatske udruge bolničkih liječnika.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene