Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz predostrožnosti

Dezinficira se vrtić u Splitu: Prošlog tjedna u njemu su boravila djeca zaposlenice Doma umirovljenika u Vukovarskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umjesto Dječjeg vrtića More dežurni vrtić bit će Dječji vrtić Rusulica, kažu u Gradu Splitu. Prošlog tjedan u DV More bila su djeca zaposlenice Doma u Vukovarskoj u kojoj je 10 pacijenata pozitivno na koronavirus. I zaposlenica Doma i njena djeca su dobro i nemaju simptome.

Od danas je zamijenjena lokacija dežurnog vrtića u sklopu ustanove Cvit Mediterana u Splitu. Umjesto Dječjeg vrtića More dežurni vrtić bit će Dječji vrtić Rusulica, javljaju u Gradu Splitu.

Pročitajte i ovo Tomislav Novinščak Zoran prikaz zašto se zaraza toliko širi Dok je zaraženi mladić partijao u prepunom zagrebačkom klubu, bolnice su se punile: Put od ovakvih suludih poteza do bolničkih kreveta nije tako dalek Željka Karin, ravnateljica NZJZ SDŽ Nitko ih ni ne sprječava Mjere za Torcidu ne vrijede? Mimohod za Vukovar nisu prijavili, nisu se baš nosile ni maske, a svi nadležni peru ruke

Razlog za to su mjere predostrožnosti jer su prošlog tjedna u ovom vrtiću boravila djeca zaposlenice Doma umirovljenika u Vukovarskoj ulici koji je u utorak navečer evakuiran nakon što se doznalo da 10 štićenika ima koronavirus. Ovog tjedna u vrtiću More nije bilo djece.

U suradnji s epidemiolozima poduzete su sve potrebne radnje, prostorije vrtića se dezinficiraju, djelatnice vrtića koje su radile s djecom poslane su kući, a djeca i njihova majka, zaposlenica Doma umirovljenika, dobro su i nemaju nikakve simptome bolesti.

Prošlog tjedna u sva četiri dežurna vrtića na području Splita dolazilo je troje djece, a od ponedjeljka samo jedno dijete u dežurni vrtić ustanove Grigor Vitez.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene